LED-oplossingen voor kantoor

Thorlux-maakindustrie-VA-31012021-0023

Een werkomgeving waar medewerkers productief zijn en veilig hun werk kunnen doen: daar moet de ideale kantoorverlichting aan voldoen. In ruimtes waar beeldschermen staan is het bijvoorbeeld zaak om schittering te voorkomen. Goede werkplekverlichting is ook van belang voor het welzijn van uw medewerkers. Onze lijn inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen beantwoordt volledig aan de eisen die worden gesteld aan verlichting van kantoorruimtes.

OFFERTE AANVRAGEN
Thorlux-maakindustrie-VA-31012021-0040

Kantoorgebouwen in 2050 energieneutraal

Het verduurzamen van kantoorgebouwen is de sleutel naar CO₂- en energieneutrale bedrijfsgebouwen. Om in 2050 CO₂-neutraal te worden hebben MKB-Nederland en VNO-NCW een eigen energievisie uitgewerkt. Een van de kernpunten is de transitie van fossiele energie naar duurzame energie, maar ook verdere digitalisering, mondialisering en circulaire economie. Een van de energiebesparende maatregelen is het toepassen van LED-verlichting in kantoorgebouwen. Met behulp van een Quickscan brengen we in kaart waar u kunt verbeteren en hoeveel u kunt besparen. Met onze armaturen brengt u de juiste verlichting waar nodig, tegen de laagst mogelijke exploitatiekosten.

LED-oplossingen voor ontvangstruimten

Thorlux-maakindustrie-VA-31012021-0001

De ontvangstruimte is het visitekaartje van bedrijven. Hier krijgen bezoekers de eerste indruk van uw bedrijf. Een representatieve ontvangstruimte die bezoekers het gevoel geeft dat ze welkom zijn is daarom van groot belang. Licht is daarbij een van de belangrijkste elementen.

Verlichting maakt het mogelijk om een bepaalde sfeer in een ruimte te creëren. Onze uitgebreide lijn armaturen biedt de mogelijkheid om voor elke vraag een passende verlichtingsoplossing te vinden.

thorlux-smartscan-totaaloplossing

LED-oplossingen voor kantoorruimten

In kantoorruimten is er vaak een mix van daglicht en kunstlicht. Thorlux LED-oplossingen bieden de mogelijkheid om het beste uit deze twee te halen. De armaturen (SmartScan) passen zich aan het daglicht aan, waardoor er altijd een gelijkmatig lichtbeeld is: een omgeving waar medewerkers productief zijn en veilig hun werk kunnen doen. De armaturen zijn zodanig ontworpen dat schittering in beeldschermen voorkomen wordt.

Thorlux draagt bij aan het behalen van energiedoelen met slimme LED-verlichting

Thorlux-maakindustrie-VA-31012021-0039

Voor extra besparen is er SmartScan: het meeste flexibele lichtregelsysteem in zijn klasse. Dit zorgt bovendien voor extra lage beheerskosten omdat met dit systeem kan het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie gemonitord worden voor zowel de standaard- als de noodverlichtingsarmaturen. De informatie is inzichtelijk via een webbased portal dat u overal op uw computer, laptop, tablet of smartphone kunt bekijken.

  • Altijd minimaal de juiste hoeveelheid licht op werkvlak aanwezig
  • Autonoom werkend lichtregelsysteem, geen schakelaars op de wand nodig
  • Per ruimte programmeerbaar op daglicht en aan- en afwezigheid
  • 100% detectie doordat alle armaturen zijn voorzien van een sensor
  • Draadloos koppelbaar, geen extra bekabeling nodig (230 V only)
  • Monitoring via gateway, incl. noodverlichtingsrapportage
  • Energiebesparing door individueel terugdimmen van lichtoutput per armatuur
thorlux-armatuur-clara-180

Clara 180

De unieke vorm en het functionele ontwerp maken de Clara 180 een stijlvol armatuur voor binnenruimtes. Het armatuur is geschikt voor gangen, trappenhuizen, ontvangstruimtes, vergaderzalen en open kantoren.

Lumenbereik: 1430 - 2640
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
thorlux-armatuur-clara-720

Clara 720

De Clara 720 is een rond LED-pendelarmatuur voor onder meer entrees, kantoren, winkels, en trappenhuizen. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting.

Lumenbereik: 6090 - 13365
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
thorlux-armatuur-g2

G2

Inbouwspot G2 is een goede keuze voor ontvangst- en publieke ruimtes, winkels, toiletten en gangen. De zuinige inbouwarmatuur is een breed inzetbare basisverlichting. G2 is verkrijgbaar met accessoires die het armatuur een eigen uitstraling geven.

Lumenbereik: 699 - 1190
Lichtprofielen: Rondstralend
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
thorlux-armatuur-hi-style

Hi-Style LED

De Hi-Style LED levert een egaal lichtbeeld, zowel direct als indirect via de wanden, nagenoeg zonder reflectie. De onderhoudsvrije behuizing is ontworpen om stof en vuil buiten te houden. Bovendien is het armatuur efficiënt.

Lumenbereik: 2585 - 9680
Lichtprofielen: Diepstralend, Rondstralend
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-jubilee-xl

Jubilee XL

Jubilee-XL is als opbouwarmatuur toepasbaar in bijvoorbeeld bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen. Het armatuur is energiezuinig en geeft een egaal lichtbeeld. De speciale diffuser zorgt voor een hoge lichtopbrengst.

Lumenbereik: 2635 - 7120
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-r3

R3

De R3 is een ronde inbouwspot en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare. R3 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik. De LED’s zijn niet zichtbaar door randverlichting.

Lumenbereik: 845 - 1865
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
thorlux-case-sorba-projects-winterswijk-4
Sorba Projects, Winterswijk

Sorba Projects

Bij Sorba Projects te Winterswijk hebben wij het Radiance armatuur van Thorlux toegepast. De Radiance is geschikt om kantoren, schoollokalen en winkel te verlichten. Het egale lichtbeeld verhoogt het werkcomfort. De Radiance is een high-end LED-lichtpaneel.

Bekijk case

Opzoek naar de juiste energiebesparende verlichtingsoplossing voor uw kantoor?

Wij brengen graag uw besparingsmogelijkheden in kaart. Vraag een gratis lichtplan aan.
Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux