Verlichtingsoplossingen voor de zorg

Thorlux-zorg-13022021-0012

Verlichting die bijdraagt aan herstel

In een ziekenhuis is goede verlichting voor medisch specialisten een vereiste om medische handelingen goed en zorgvuldig uit te kunnen voeren. Verlichting draagt ook bij aan een omgeving die het herstel van een patiënt bevordert. Verder creëert u met de juiste verlichting een ontspannen en gastvrije omgeving. In een verzorgingstehuis ligt daarnaast de nadruk op welzijn en comfort, terwijl in gevangenissen robuuste verlichting is vereist. Thorlux Nederland heeft een uitgebreid assortiment armaturen voor deze toepassingen. Met onze LED-oplossingen, in combinatie met slimme verlichting die zorgt voor licht waar en wanneer gewenst, koppelt u een optimaal lichtbeeld aan energiebesparing.

Neem contact met ons op
website_on_devices

Licht wanneer nodig met SmartScan

SmartScan is het meeste flexibele lichtregelsysteem in zijn klasse. Is er veel invallend daglicht dan dimt de verlichting. Wordt een ruimte niet gebruikt, dan zal het licht automatisch uitgaan. Het systeem zorgt voor extra lage beheerskosten omdat met dit systeem het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie, inclusief noodverlichting, gemonitord kan worden voor zowel de standaard- als de noodverlichtingsarmaturen. De informatie is inzichtelijk via een webbased portal dat u overal op uw computer, laptop, tablet of smartphone kunt bekijken. 

  • Altijd minimaal de juiste hoeveelheid licht in lokalen aanwezig
  • Autonoom werkend lichtregelsysteem, geen schakelaars op de wand nodig
  • Per ruimte programmeerbaar op daglicht en aan- en afwezigheid
  • 100% detectie doordat alle armaturen zijn voorzien van een sensor
  • Draadloos koppelbaar, geen extra bekabeling nodig (230 V only)
  • Monitoring via gateway, incl. noodverlichtingsrapportage
  • Energiebesparing door individueel terugdimmen van lichtoutput per armatuur
Thorlux-zorg-13022021-0005

Lichtoplossingen voor ziekenhuizen

Licht heeft een positieve invloed op de gezondheid en het herstel van patiënten. Een goed verlichtingssysteem is daarom van groot belang in ziekenhuizen. Met LED-verlichting is het mogelijk om de natuurlijke daglichtcyclus na te bootsen en de positieve eigenschappen van daglicht te simuleren. Bovendien is goede verlichting voor medisch personeel een noodzaak om het werk goed en veilig te kunnen doen. Thorlux Nederland heeft totaaloplossingen voor ziekenhuizen.

Neem contact met ons op
Thorlux-zorg-13022021-0002

Lichtoplossingen voor zorginstellingen

Met de juiste verlichting voelen oudere mensen zich prettiger en worden valincidenten voorkomen. Daarnaast kan met dynamische verlichting een natuurlijk daglichtpatroon nagebootst worden. Licht heeft zo een positieve invloed op het welzijn van bewoners en ondersteunt het verplegend personeel. Wij helpen u graag op weg.

Neem contact met ons op
thorlux-armatuur-hi-style

Hi-Style LED

De Hi-Style LED levert een egaal lichtbeeld, zowel direct als indirect via de wanden, nagenoeg zonder reflectie. De onderhoudsvrije behuizing is ontworpen om stof en vuil buiten te houden. Bovendien is het armatuur efficiënt.

Lumenbereik: 2585 - 9680
Lichtprofielen: Diepstralend, Rondstralend
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-jubilee-xl

Jubilee XL

Jubilee-XL is als opbouwarmatuur toepasbaar in bijvoorbeeld bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen. Het armatuur is energiezuinig en geeft een egaal lichtbeeld. De speciale diffuser zorgt voor een hoge lichtopbrengst.

Lumenbereik: 2635 - 7120
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-kanby-controller

Kanby LED Controller

De Kanby LED Controller heeft een lange levensduur en is energiezuinig. Met zijn ultradunne ontwerp en pure, witte belijning is de Kanby LED Controller een eigentijdse, energiezuinige verlichtingsoplossing.

Lumenbereik: 3555 - 9465
Lichtprofielen: Breedstralend, Diepstralend
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-radiance

Radiance

Radiance levert een egaal lichtbeeld dat het werkcomfort verhoogt. Radiance is beschikbaar als opbouw-, inbouw- en pendelarmatuur en is geschikt om kantoren, schoollokalen en winkels te verlichten. Ook toepasbaar als noodcontinu verlichting.

Lumenbereik: 2335 - 7650
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-sky-dome

Sky-Dome

Sky-Dome is ideaal om onder meer kantoren, klaslokalen, gangen en toiletten te verlichten. Het efficiënte inbouwarmatuur genereert een egaal lichtbeeld. Het ontwerp maakt het armatuur geschikt voor ondiepe (systeem)plafonds.

Lumenbereik: 2490 - 8540
Lichtprofielen: Symmetrisch
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur
Thorlux-armatuur-zipline

Zipline

Zipline is de perfecte lichtoplossing voor totaaltoepassingen in onder meer warehouses en productieruimtes. Het industriële opbouwarmatuur biedt vele opties. Zipline combineert een architectonisch effect met een lange levensduur en efficiëntie.

Lumenbereik: 3825 - 10325
Lichtprofielen: Asymmetrisch, Breedstralend, Diepstralend
RA-waarde: > 80
Bekijk armatuur

Meer weten over slimme lichtoplossingen voor de zorg?

Wij adviseren u graag! Vraag een gratis lichtplan aan.
Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux