Thorlux, specialist in slimme verlichtingssystemen

Thorlux is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van slimme verlichtingssystemen. Wij leveren onderhoudsvrije en energiebesparende oplossingen die zijn voorzien van onderscheidende technologie. Het is onze missie om met energiezuinige en slimme verlichting bij te dragen aan een CO2-neutrale toekomst tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten, zonder concessies te doen aan het lichtbeeld. Juist daarin bieden we toegevoegde waarde: wij zijn betrokken bij uw project, maken een lichtplan om het juiste lichtbeeld te creëren en denken voortdurend mee over een zo gunstig mogelijke indeling van de lichtpunten.

Thorlux-Solow-X-LED-Heller-03

De beste verlichtingsoplossing voor uw vereisten

Ons team lichtadviseurs en engineers staat klaar om u te helpen en te adviseren over de beste verlichtingsoplossingen voor uw vereisten, inclusief lichtregel- en (energie)monitoringssysteem. Wij inventariseren, kijken naar de processen in uw onderneming en maken op basis van de behoeften een lichtplan. We kijken daarbij naar kosteneffectieve verlichting, lage eigendomskosten en een hoog gebruikerscomfort. Dat is de reden dat de armaturen zijn uitgerust zijn met SmartScan, een revolutionair draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie kunnen monitoren. SmartScan zorgt er bovendien voor dat het energieverbruik ten opzichte met conventionele verlichting met 85% daalt. U bespaart bovendien aanzienlijk op onderhoud.

Thorlux-kanby-evo-content-2

Thorlux is een wereldwijd netwerk

Thorlux is onderdeel van de FW Thorpe Plc-groep en heeft in Europa meer dan 600 lichtadviseurs. Thorlux heeft een sterke traditie in betrouwbare producten. We staan klaar om vragen te beantwoorden over de technische aspecten van Thorlux-producten en het gebruik ervan in specifieke omgevingen. Het blijft niet bij levering, wij bieden professionele ondersteuning bij de in bedrijfstelling op locatie om ervoor te zorgen dat producten zijn goed zijn geconfigureerd om precies de gewenste prestaties en rendement op de investering te leveren.

Voordat we starten maken wij vrijblijvend een lichtplan, inclusief een berekening van de energiebesparing. Kosteneffectieve verlichting, lage exploitatiekosten en gebruikerscomfort zijn drie belangrijke elementen waarmee we rekening houden in onze ontwerpen.

Thorlux: de hoogste kwaliteitsnormen en een sterk milieubeleid

thorlux-over-ons-5
LED-armaturen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

Thorlux ontwerpt en produceert armaturen volgens de hoogste normen en garandeert optimale prestaties en betrouwbaarheid. Om dat te onderstrepen, bieden we een uitgebreide garantie van vijf jaar op LED-armaturen. Met de huidige stand van techniek garanderen wij 100.000 branduren (L80/F10) bij een omgevingstemperatuur van 25 graden Celsius. Om kwaliteit te kunnen garanderen worden halffabricaten en eindproducten op vele punten gecontroleerd en getest, conform ISO9001:2015. Het testen gebeurt zowel door onafhankelijke partijen als in ons eigen lichtmeetlaboratorium, en altijd met gekalibreerde meetinstrumenten.

CO2-neutrale productie

Onze producten worden vervaardigd volgens de strengste kwaliteitsnormen en op de meest milieuvriendelijke manier. Wij zetten ons in om de milieu-impact van zowel het productieproces als het eindproduct te minimaliseren. Wij passen bijvoorbeeld energiezuinige lichttechniek en recyclebare materialen toe. Efficiency in productie, opslag en transport leidt tot een duurzaam eindproduct. Ons doel is om tijdens alle fasen van het productieproces zo min mogelijk CO2 uit te stoten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord!

Bel, mail of vul ons contactformulier in.
Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux