Kiezen voor energiebesparing en licht wanneer nodig

240_2017_Wilmink_Valkenswaard_Solow_Xled_010
Thorlux-Green-Chemistry-Campus-20042021-0030
Green Chemistry Campus

Green Chemistry Campus

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliƫn voor de bouwmatrialen- en verpakkingsindustrie.

Bekijk case
thorlux-case-sorba-projects-winterswijk-4
Sorba Projects, Winterswijk

Sorba Projects

Bij Sorba Projects te Winterswijk hebben wij het Radiance armatuur van Thorlux toegepast. De Radiance is geschikt om kantoren, schoollokalen en winkel te verlichten. Het egale lichtbeeld verhoogt het werkcomfort. De Radiance is een high-end LED-lichtpaneel.

Bekijk case
Thorlux-case-heijs-food-group-2
Heijs Food Group, Hoogeveen

Heijs Food Group

Om aan strenge wet- en regelgeving binnen de food-industrie te kunnen voldoen, hebben wij in samenwerking met producenten en leveranciers binnen de food-industrie het A-Line armatuur ontwikkeld.

Bekijk case
Thorlux-case-Ahrma-Deventer-18
Ahrma Group, Deventer

Ahrma Group

Ahrma is een jong en dynamisch logistiek IT-bedrijf met wereldwijd drie regionale kantoren van waaruit zij klanten in de detailhandel, voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie bedienen.

Bekijk case
240_2017_Wilmink_Valkenswaard_Solow_Xled_009
Wilmink Poedercoating BV, Valkenswaard

Wilmink poedercoating B.V.

Wilmink Poedercoating B.V. biedt vanuit Valkenswaard een breed aanbod aan poedercoating en spuitwerk, assemblage, voorraadbeheer en transport voor producenten in binnen- en buitenland.

Bekijk case
1 / 1
Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux