Solow XLED

Solow XLED combineert een uitstekende efficiency met een zeer slank profiel en een veelzijdig ontwerp. Individuele lenzen voor iedere medium power-LED zorgen voor maximale uniformiteit en minimale verblinding. De armatuur is ideaal voor hoge opbouw-, lichtlijn-, ketting- of draadmontage. De werkplaatsverlichting is toepasbaar in onder andere de auto-industrie, textielproductie, drukkerijen en gieterijen. Het inbouwarmatuur is stof- en spatwaterdicht (IP20).

solow-xled
Technische specificaties
IP20 IK07 Smart Smartscan Vluchtwegaanduiding CE LED Lux-Guard

Toepassingen
Toepassingen, Maakindustrie

Armatuur type
Inbouwarmatuur

Kleur
Ral 9006

Behuizing
Staal met polyester coating

Lumenbereik
Van 10585 tot 37820

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Breedstralend, Diepstralend

Download productinformatie Solow XLED

De voordelen van Solow XLED

Thorlux-armatuur-solow-xled-content-1

Hoge omgevingstemperaturen

Solow XLED is leverbaar in uitvoeringen die geschikt zijn om te werken bij hoge omgevingstemperaturen tot 65 °C. Slimme versies hebben een sensor die kan worden geoptimaliseerd voor gebruik tot 18 meter. Zowel breed- als diepstralende profielen zijn mogelijk. Iedere LED is voorzien van een individuele lens, waardoor het licht efficiënt en egaal verspreid wordt.

Thorlux-armatuur-solow-xled-content-2

Detectie

Een instelbare lens maakt detectie mogelijk die aansluit op de werkomstandigheden. Solow XLED is verkrijgbaar met het energiezuinige SmartScan-systeem en draadloze bediening. Solow XLED is ook zeer geschikt als noodverlichting. De LED-technologie maakt het mogelijk om tijdens een stroomstoring met een kleine accu honderden LED’s aan te sturen.

240_2017_Wilmink_Valkenswaard_Solow_Xled_032

Noodverlichting

Solow XLED is ook zeer geschikt als noodverlichting. De LED-technologie maakt het mogelijk om tijdens een stroomstoring met een kleine accu honderden LED’s aan te sturen.

240_2017_Wilmink_Valkenswaard_Solow_Xled_009
LOA Wilmink BV, Valkenswaard

Wilmink poedercoating B.V.

Wilmink Poedercoating B.V. biedt vanuit Valkenswaard een breed aanbod aan poedercoating en spuitwerk, assemblage, voorraadbeheer en transport voor producenten in binnen- en buitenland.

Bekijk case

Wij helpen u graag verder met uw verlichtingsvraagstuk!

Bel, mail of vul ons contactformulier in.
Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux