Solow XLED

Solow XLED combineert een uitstekende efficiency met een zeer slank profiel en een veelzijdig ontwerp. Individuele lenzen voor iedere medium power-LED zorgen voor maximale uniformiteit en minimale verblinding. De armatuur is ideaal voor hoge opbouw-, lichtlijn-, ketting- of draadmontage. De werkplaatsverlichting is toepasbaar in onder andere de auto-industrie, textielproductie, drukkerijen en gieterijen. Het inbouwarmatuur is stof- en spatwaterdicht (IP20).

solow-xled
IP20 IK07 Smart Smartscan Vluchtwegaanduiding CE LED Lux-Guard

Toepassingen
Toepassingen, Maakindustrie

Armatuur type
Inbouwarmatuur

Kleur
Ral 9006

Behuizing
Staal met polyester coating

Lumenbereik
Van 10585 tot 37820

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Breedstralend, Diepstralend

Download productinformatie Solow XLED

De voordelen van Solow XLED

Thorlux-armatuur-solow-xled-content-1

Hoge omgevingstemperaturen

Solow XLED is leverbaar in uitvoeringen die geschikt zijn om te werken bij hoge omgevingstemperaturen tot 65 °C. Slimme versies hebben een sensor die kan worden geoptimaliseerd voor gebruik tot 18 meter. Zowel breed- als diepstralende profielen zijn mogelijk. Iedere LED is voorzien van een individuele lens, waardoor het licht efficiënt en egaal verspreid wordt.

Thorlux-armatuur-solow-xled-content-2

Detectie

Een instelbare lens maakt detectie mogelijk die aansluit op de werkomstandigheden. Solow XLED is verkrijgbaar met het energiezuinige SmartScan-systeem en draadloze bediening. Solow XLED is ook zeer geschikt als noodverlichting. De LED-technologie maakt het mogelijk om tijdens een stroomstoring met een kleine accu honderden LED’s aan te sturen.

240_2017_Wilmink_Valkenswaard_Solow_Xled_032

Noodverlichting

Solow XLED is ook zeer geschikt als noodverlichting. De LED-technologie maakt het mogelijk om tijdens een stroomstoring met een kleine accu honderden LED’s aan te sturen.

Wilmink Poedercoating BV, Valkenswaard

Wilmink poedercoating B.V.

Wilmink Poedercoating B.V. biedt vanuit Valkenswaard een breed aanbod aan poedercoating en spuitwerk, assemblage, voorraadbeheer en transport voor producenten in binnen- en buitenland.

Bekijk case

Wij helpen u graag verder met uw verlichtingsvraagstuk!

bram-dieltjens

Bram Dieltjens
Accountmanager
b.dieltjens@thorlux-nederland.nl
06 50 69 76 03

Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux