Passway

Passway is een high performance armatuur met een uitstekende lichtverdeling. Deze hoogwaardige verlichtingspaal heeft een eigentijdse uitstraling. De robuuste constructie en uitstekende prestaties zorgen ervoor dat de Passway geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, zoals paden, open ruimtes, parkeerplaatsen, trappen en omgevingsverlichting van gebouwen. Het armatuur is vandaalbestendig (IK10) en stofvrij- en waterbestendig (IP66).

Thorlux-armatuur-passway
IP66 IK10 Smartscan Vluchtwegaanduiding CE LED Lux-Guard

Toepassingen
Toepassingen, Kantoren

Behuizing
Geëxtrudeerd aluminium, bovenkap van gegoten aluminium

Lumenbereik
Van 450 tot 1495

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Symmetrisch, Asymmetrisch

Download productinformatie Passway

De voordelen van Passway

passway-product-large

Lichtverdeling op maat

De lichtverdeling van Passway kan worden afgestemd op de specifieke situatie. Het armatuur kan zowel een gebied van 3600 als 1800 verlichten. De gewenste lichtverdeling kan worden geselecteerd met een interne schakelaar. Met minder dan 2% opwaarts licht wordt verblinding voorkomen. Passway is voorzien van een high performance optiek dat zorgt voor hoge lichtuniformiteit. Dankzij het hoogwaardige optiek zijn er minder armaturen nodig om hetzelfde oppervlakte te verlichten dan bij conventionele armaturen.

bump-section-image

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een botsing kan ervoor zorgen dat het paaltje scheef komt te staan of zelfs onherstelbare schade aanrichten. De Passway is ontworpen voor veeleisende omgevingen en kan tegen een stootje. Bij een botsing kan de Passway tot 100 meebuigen. De Passway veert voorzichtig terug zodra het voertuig dat tegen de paal aan is gereden, weg is.

Wij helpen u graag verder met uw verlichtingsvraagstuk!

bram-dieltjens

Bram Dieltjens
Accountmanager
b.dieltjens@thorlux-nederland.nl
06 50 69 76 03

Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux