Clara 720

De Clara 720 is een uniek rond LED-pendelarmatuur dat een efficiënte verlichtingsoplossing biedt voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. De Clara 720 is bijzonder fraai vormgegeven, heeft een hoge lichtopbrengst en een prachtig lichtbeeld. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting. De Clara 720 kan ook rechtstreeks op het plafond worden gemonteerd. Het pendelarmatuur is spatwaterdicht (IP 40).

thorlux-armatuur-clara-720
IP40 Smart Smartscan Vluchtwegaanduiding CE LED Lux-Guard

Toepassingen
Toepassingen, Kantoren, Onderwijs

Armatuur type
Pendelarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat satijn, Polycarbonaat opaal

Kleur
Ral 9016

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 6090 tot 13365

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Download productinformatie Clara 720

De voordelen van de Clara 720

Thorlux-armatuur-clara-720-content-1

Uplight accenten

De ringvormige Clara 720, met een royale doorsnede van bijna 90 cm, is verkrijgbaar als pendel- of opbouwarmatuur met een uplight, standaard in wit maar ook verkrijgbaar in rood, groen en blauw voor een esthetisch of functioneel kleuraccent. Het unieke ontwerp van de Clara 720 biedt een veelzijdige lichtoplossing voor een breed scala aan commerciële en retailtoepassingen.

Thorlux-armatuur-clara-720-content-2

Lage exploitatiekosten

De Clara 720 maakt gebruik van LED’s die gemonteerd zijn op speciaal ontworpen printplaten met een uitstekend thermisch beheer. Het gebruik van de hoog-efficiënte LED's in combinatie met hoogwaardige optieken en een beoogde levensverwachting van meer dan 100.000 uur, zorgt voor lage energie- en onderhoudskosten.

Wij helpen u graag verder met uw verlichtingsvraagstuk!

bram-dieltjens

Bram Dieltjens
Accountmanager
b.dieltjens@thorlux-nederland.nl
06 50 69 76 03

Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux