Zipline

Lijnverlichting Zipline is de perfecte lichtoplossing voor totaaltoepassingen in onder meer warehouses en productieruimtes. Het industriële opbouwarmatuur biedt vele opties. Zo is er een breedstralende en diepstralende variant en is uitbreiding met verstelbare LED-spots mogelijk. Zipline combineert architectonisch effect met een lange levensduur en hoge efficiëntie. Ook verkrijgbaar met draadloze SmartScan-technologie en mogelijkheden tot uitbreiden met bewegingssensor, downlighter en dubbele LED-spot. Het opbouwarmatuur is stof- en waterdicht (IP20).

Thorlux-armatuur-zipline
Technische specificaties
IP20 Smart Smartscan Vluchtwegaanduiding CE LED Lux-Guard

Toepassingen
Toepassingen, Kantoren, Zorg, Onderwijs

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Kleur
Ral 9016

Behuizing
Aluminium met niet-verkleurende polyester coating

Lumenbereik
Van 3825 tot 10325

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Asymmetrisch, Breedstralend, Diepstralend

Download productinformatie Zipline

De voordelen van de Zipline

Thorlux-armatuur-zipline-content-1

Architectonisch effect met lange levensduur

Zipline combineert architectonisch effect met een lange levensduur en een efficiëntie van maar liefst 167,2 lumen per (systeem-)Watt. De Zipline kan worden uitgebreid met verstelbare enkele of dubbele LED-spots voor toepassing in een ontvangsthal of showroom. Een geëxtrudeerd aluminium behuizing is de ruggengraat van de Zipline en bevat alle bedrading met elektrische aansluitingen (interval 750 mm) voor de diverse (combineerbare) modules.

Thorlux-armatuur-zipline-content-2

Koppel losse armaturen naar wens aan elkaar

Alle armaturen zijn gebaseerd op een standaard lengte van 1500 mm. De behuizing van de Zipline is leverbaar in 1,5 meter, 3 meter en 4,5 meter. Door middel van de optionele hoekstukken, T-stukken en kruishulpstukken kunnen losse armaturen naar wens aan elkaar gekoppeld worden.

Wij helpen u graag verder met uw verlichtingsvraagstuk!

Bel, mail of vul ons contactformulier in!
Thorlux
Lichtoplossingen voor Industrie, Utiliteit en Kantoor
Thorlux